Ledigt just nu

Här söker du lediga lägenheter

Intresseanmälan
Först fyller du i din intresseanmälan med dina personuppgifter, önskemål om boende mm. Detta blir också din registrering som krävs för att du ska kunna lämna intresseanmälningar på lediga lägenheter.

Bo direkt-lägenheter
På hemsidan finns det lägenheter som är märkta med Bo direkt-symbolen. Det betyder att lägenheten kommer ligga ute under en kortare tid på hemsidan, ibland kan det innebära att lägenheten bara ligger ute på hemsidan under någon timme upp till någon dags tid. Därefter erbjuds visning till de som anmält sitt intresse.

Här tas ingen hänsyn till köpoäng utan här blir den/de som anmält sig först på lägenheten erbjuden visning. Det är sedan den som har anmält sig först och som tackar ja som blir erbjuden lägenheten.  Tackar den som har anmält sig först nej går vi vidare ner till anmälan nr 2 osv. Kontraktskrivning sker efter sedvanlig inkomst- och kreditkoll.


Egen bevakningslista
När du registrerat dig och fått ditt lösenord kan du logga in på bostadssidorna och aktivt söka lediga lägenheter. Dessa hamnar i din bevakningslista. Här har du fullständig överblick och kontroll på vad som händer med de lägenheter du anmält intresse på.

Prenumerationsfunktion
Vi publicerar lediga lägenheter löpande och låter dem ligga ute på vår hemsida under fjorton dagar.  Som en extra service kan du aktivera en prenumerationsfunktion där du via e-post får tips om lägenheter som passar dina önskemål. Du får då ett mail en gång i veckan om det finns några lägenheter som överensstämmer med dina önskemål. Detta mail är bara information. Är du intresserad av någon av lägenheterna i mailet måste du logga in och anmäla intresse på just den lägenheten. Gör du inte det är du inte med när lägenheten tilldelas.

Hur vet jag om jag har chans att få en lägenhet?
När ansökningstiden på en lägenhet gått ut sammanställer vi ansökningarna efter registreringsdatum. De tre personer som har längst registreringstid blir kontaktade av oss via brev eller e-post inom cirka en vecka. Har du inte hört något inom denna tiden har erbjudandet gått till någon annan.

Intresseanmälan på lägenheter
Du kan bara anmäla ditt intresse för tre lägenheter samtidigt.

Garage

Det är endast de som har avtal på lägenhet som kan hyra garage av oss.

 

 

 

 

Sök bostad

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.

Registrera dig

För att registrera intresse på lediga objekt måste du först registrera dig på Mina sidor.

När du gått igenom formuläret för att registrera dig som sökande anger du en PIN-kod som du använder för att logga in.

Registrera dig