Vi bygger

 

Göingehem AB:s styrelse har beslutat att gå vidare med mer nyproduktion av bostäder och att sprida dessa satsningar på flera byar i kommunen.

I Broby planeras för 48 nya lägenheter till 2018/2019 i kvarteret Bränneriet, förutom de åtta lägenheter som snart är klara i kvarteret Ryttaren. Alla åtta lägenheter i kv Ryttaren är uthyrda. Projektet på Bränneriet är fördröjt, vi återkommer med information här när vi vet mer.


I Knislinge ska ett sexvåningshus projekteras med 25-30 lägenheter och likaså håller vi på att bygga 14 lägenheter i kvarteret Excelsior med preliminär inflyttning 1 maj 2018.


Förutom dessa redan beslutade projekt pågår arbete med planer för ytterligare nya bostäder samt några ombyggnationer till små lägenheter som är efterfrågade.
Gemensamt för samtliga dessa nya bostäder är att intresse kan anmälas genom anmälan till vårt ordinarie kö-system. Några exakta inflyttningsdatum går för närvarande inte att ge besked om men för er som är intresserade återkommer vi med information här på hemsidan och via media vartefter byggplanerna blir verklighet och de mycket efterfrågade nya lägenheterna blir klara.

 

 

Ryttaren i Broby