Våra områden

Karta
 

Knislinge

I Knislinge finns det mycket att göra! Spela tennis, gå en runda på golfbanan eller varför inte njuta av konst i Wanås slottspark. Vi har lägenheter i de centrala delarna av Knislinge med ett varierat utbud med allt från nybyggda marklägenheter till hus byggda på 60-talet med fin utsikt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Glimåkra

Är du intresserad av friluftsliv och natur så är detta den rätta byn att bo i! Var du än bor i våra områden så har du max fem minuters promenad till skogen. Vår lägenheter ligger centralt med gångavstånd till servicen i byn. De äldsta lägenheterna är byggda på 50-talet och de nyaste på 90-talet.
Områdesbild
 
Stäng
 

Sibbhult

Vår lägenheter ligger centalt och bra och det finns ett varierat utbud av storlekar och priser. Busshållplatsen ligger mitt i byn så de flesta har bara några minuters promenad till den. I byns grundskola, Mölleskolan, går ca 120 elever i åk F-6. Det finns även fritidshem med både yngre och äldre barn.
Områdesbild
 
Stäng
 

Hanaskog

Våra bostadsområden är till stor del små och naturnära, men ligger ändå nära centrum. I Hanaskog finns både marklägenehter och lägenheter i "vanliga" flerbostadshus. I vårt största bostadsområde, Kviingevägen 27-29 har konstnären Karl-Gustav Thulin målat av lokala byggnader och naturmotiv i trapphusen. Målningarna är väl värda ett besök.
Områdesbild
 
Stäng
 

Broby

Våra bostadsområden ligger nära centrum med närhet till post, bank, affärer, apotek, vårdcentral, polis och busshållplats. Det finns ett varierat utbud av lägenheter. En del är byggda på 60-talet och och de nyaste är byggda i början på 90-talet. Du tar dig lätt till Kristianstad och Hässleholm med buss.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

 

Vi håller på att lägga upp bilder och information om alla våra hus. Saknar du någon adress/hus så kommer den. Ha tålamod!