TV

 

Telia har hand om vårt TV-utbud och bredband. Telias TV-paket Lagom ingår i hyran. Vill du ha fler kanaler beställer du dem direkt av Telia.

Vill du ha bredband beställer du även det genom Telia. Det finns flera olika hastigheter upp till 1000 Mbit/s att välja mellan. Du skriver avtal med Telia och betalar direkt till dem. Detsamma gäller om du köper till fler TV-kanaler.

Har du problem med dina TV-kanaler eller bredband kontaktar du Telias support på telefon 020-240250 eller 90200.

 

Här kan du läsa mer på Telias hemsida.

 

Vill du sätta upp egen parabol?

Då är det några saker du måste tänka på! Du måste ha ett godkännande från oss. Skicka in en enkel ritning på var du vill sätta den och hur du tänker fästa den. När vi fått in ritningen så godkänner eller avslår vi din ansökan. Godkänner vi den skickar vi ut en förbindelse som du ska skriva på .

Parabolen/antennen monteras på insidan av balkongen tillhörande den lägenhet där du bor och ska rymmas inom den egna balkongen. Den får ej skymma synfält/utsikt för annan hyresgäst.

Den får ej utan särskilt tillstånd sättas i väggsdel så att det blir märken kvar efter demontering.  Får ej monteras i betong-, puts- eller tegelfasad, fästes lämpligen på ett järnrör som sedan kan  klamras med klämmor till balkongräcket.

 

Har du frågor om att sätta upp parabol kontaktar du  Niclas Bengtsson tel 044-775 25 33

 

 

 

