Hyra lägenhet?

Det viktigaste; registrera dig i vårt kösystem. Nu när vi har många som söker våra lägenheter är det viktigt att ställa sig i kö. Även om du inte planerar att flytta just nu så är det bra att registrera dig för det är din kötid som avgör om du har chans att få lägenheten du är intresserad av. Högst köpoäng får lägenheten. En dag i kö = en köpoäng.

Alla lägenheter som sägs upp läggs ut på vår hemsida så du kan söka dem där. Lägenheterna ligger där i två veckor och under tiden har alla samma chans att söka dem. När ansökningstiden gått ut plockas lägenheten bort från hemsidan och de sökande rangordnas efter kötiden. De tre som har högst köpoäng får visning på lägenheten. Är lägenheten tom så är det vi som visar den men oftast är det hyresgästen som bor i lägenheten som visar den. Uppgifter om var du ska ringa finns i ditt erbjudande-mail/brev du fått från oss. Du kan även se på "Mina sidor" om du fått ett erbjudande. I ditt erbjudande står det ett sista svarsdatum. Det är viktigt att du svarar på erbjudandet inom den tiden för annars går erbjudandet till nästa i kön.

På hemsidan finns det lägenheter som är märkta med Bo direkt-symbolen. Det betyder att lägenheten kommer ligga ute under en kortare tid på hemsidan, ibland kan det innebära att lägenheten bara ligger ute på hemsidan under någon timme upp till någon dags tid. Därefter erbjuds visning till de som anmält sitt intresse. Här tas ingen hänsyn till köpoäng utan det är den som tackar ja först efter erbjudandet som får lägenheten, om den uppfyller våra antagningskriterier.

När svarstiden gått ut och du har chans att få lägenheten kontaktar vi dig. För att gå vidare med din ansökan då behöver vi intyg på din inkomst. Det ska vara intyg som visar att du har inkomst och kommer att ha det framöver. Godkänns dina intyg så skriver vi kontrakt!