Tillval i din lägenhet

 

Vill du förnya din lägenhet? Vi har tagit fram ett tillvalsprogam som kan göra din lägenhet lite mer personlig.

Det ska vara enkelt och bekvämt med vårt tillval. Du behöver inte fundera över inköp och finansiering. Inte heller över hantverkare, transporter och montering. Vi tar hand om allt. Du betalar med ett månadsbelopp på din hyraesavi, i vissa fall är det bara ett engångsbelopp du betalar. Du  börjar betala när montering av tillvalet är klart.

Exempel på tillval: Kökluckor, frys i fullhöjd, köksfläkt, spis med keramikhäll och varmluft, säkerhetsdörr, tvättmaskin/torktumlare mm. Se länk längst ned för att se alla tillval och priser.

På grund av gällande ventilationsbestämmelser kan vi inte sätta köksfläkt och tvättmaskin i hus med självdrag. I listan nedan kan du se vilka hus det INTE går att få köksfläkt/tvättmaskin i.

Det går inte att få alla tillval i alla lägenheter utan vi får göra en bedömning efter vi fått förfrågan. Vi måste naturligtvis följa de regler som finns tex när det gäller el/vatten.

Hur går det till?

Efter det att du som hyresgäst tagit kontakt med oss om tillval gör en reparatör en bedömning om önskat tillval går att utföra i just din lägenhet. När bedömningen är gjord skickar vi ut ett papper där dina önskemål och månadskostnad finns. Godkänner du det skriver du under och returnerar pappret. När vi fått in det påskriva pappret skickar vi en beställning på arbetet. Det kan ta olika tid beroende på vilket tillval du vill ha. Leveranstid på tex köksluckor är fyra till sex veckor. När arbetet är klart lägger vi på den överenskomna höjningen i din varmhyra.

Det är endast kontraktsinnehavaren som kan beställa tillvalen och du måste har skött din hyra och lägenhet i sex månader. Är ni två på kontraktet så ska båda skriva på beställningen,  finns borgensman/förvaltare måste även denna godkänna beställningen.

 

Klicka här så får du upp prislistan i en PDF-fil

Hus där det INTE går att sätta köksfläkt eller tvättmaskin (Öppnas i PDF)