Appar att ladda hem

 

 

Appen ”Söka bostad”: Här kan du som söker bostad se vilka lägenheter som finns att söka just nu. Det finns en speciell flik där du kan se vilka som är senast inkomna. Är du inloggad kan du anmäla intresse på lägenheter som du är intresserad av.

Appen ”Mina sidor”: Här du kan du enkelt anmäla fel du har i din lägenhet eller i huset där du bor och även följa vad som händer med din felanmälan. Du kan ha koll på dina hyresfakturor, du kan se om din faktura är betald eller så kan du hitta ditt OCR-nummer om din hyresfaktura kommit på vift. Bra med denna appen är att du kan felanmäla var du än är och vilken tid som helst på dygnet. Det enda som behövs är din mobil.

 

Apparna hämtar du på App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Sök på Göingehem söka bostad eller Göingehem Mina sidor.

Innan du kan använda apparna måste du ha ett användarnamn och ett lösenord som du skapar på vår hemsida. Gå till ”Mina Sidor” och tryck på ”Registrera dig”. Där får du fylla i dina personuppgifter och svara på några frågor därefter är det bara att logga in på appen.